2° Bologna Open For All - 2024 - Italia
Restaurant menu - Menù ristorante
Restaurant menu
Extra lunch 28th August 2024
- First course: gramigna with sausage and cherry tomatoes;
- Main course: chicken breast with green peppercorn sauce;
- Side dish: sautéed snow peas and new potatoes;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Dinner 28th August 2024
- First course: smoked provolone and prosecco risotto;
- Main course: turkey roast with port wine sauce;
- Side dish: breaded zucchini and potato mille-feuille;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Lunch 29th August 2024
- First course: garganelli with white ragù and mixed mushrooms;
- Main course: roast pork loin;
- Side dish: braised chicory and lyonnaise potatoes;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Dinner 29th August 2024
- First course: sausage and ricotta lasagna;
- Main course: grilled chicken supreme;
- Side dish: oven-baked potatoes and french-style peas;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Lunch 30th August 2024
- First course: penne with yellow cherry tomato purée, burrata cream and pistachios;
- Main course: golden turkey bites;
- Side dish: sautéed cauliflower and french fries;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Dinner 30th August 2024
- First course: pea and smoked bacon risotto;
- Main course: breaded pork chop;
- Side dish: potatoes with butter sage and sautéed zucchini;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Lunch 31st August 2024
- First course: rigatoni all'amatriciana;
- Main course: roast veal loin;
- Side dish: breaded artichokes and sautéed Brussels sprouts;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Dinner 31st August 2024
- Poolside cocktail: Prosecco, cubes of Grana Padano cheese and mortadella, assorted canapes and fried;
- First course: Bolognese lasagna;
- Main course: petronian-style veal escalope;
- Side dish: roast potatoes and fried cream;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Extra lunch 1st September 2024
- First course: tortelloni with butter and sage;
- Main course: veal stew with vegetables;
- Side dish: ratatouille and mashed potatoes;
- Waiter service, bread, dessert, mineral still and sparkling water, red and white wine, coffee.
Diversified menus
- those who have indicated allergies or requested vegetarian, lactose free, or Muslim menus, will be offered an alternative to the standard menu by the Chef;
- available alternatives will include plain pasta or pasta with tomato sauce and salad.
Menù ristorante
Pranzo extra 28 agosto 2024
- primo piatto: gramigna salsiccia e pomodorini;
- secondo piatto: petto di pollo al pepe verde;
- contorno: taccole ripassate e patate novelle;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Cena 28 agosto 2024
- primo piatto: risotto provola affumicata e prosecco;
- secondo piatto: arrosto di tacchino al porto;
- contorno: zucchine pastellate e millefoglie di patate;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Pranzo 29 agosto 2024
- primo piatto: garganelli al ragù bianco e funghi misti;
- secondo piatto: carrè di maiale arrosto;
- contorno: cicoria brasata e patate alla lionese;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Cena 29 agosto 2024
- primo piatto: lasagna salsiccia e ricotta;
- secondo piatto: suprema di pollo ai ferri;
- contorno: patate al forno e piselli alla francese;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Pranzo 30 agosto 2024
- primo piatto: penne con passata di datterini gialli, crema di burrata e pistacchi;
- secondo piatto: bocconcini di tacchino dorati;
- contorno: cavolfiori ripassati e patate fritte;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Cena 30 agosto 2024
- primo piatto: risotto piselli e pancetta affumicata;
- secondo piatto: braciola di maiale panata;
- contorno: patate burro e salvia e zucchine trifolate;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Pranzo 31 agosto 2024
- primo piatto: rigatoni all' amatriciana;
- secondo piatto: reale di vitello arrosto;
- contorno: carciofi pastellati e cavoletti di Bruxelles ripassati;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Cena 31 agosto 2024
- aperitivo a bordo piscina: Prosecco, cubetti di grana e mortadella, tartine, fritturine assortite;
- primo piatto: lasagna alla bolognese;
- secondo piatto: scaloppina alla petroniana;
- contorno: patate arrosto e crema fritta;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
Pranzo extra 1 settembre 2024
- primo piatto: tortelloni burro e salvia;
- secondo piatto: spezzatino di vitello alle verdure;
- contorno: ratatouille e purè di patate;
- servizio al tavolo, pane, dolce, acque naturali e frizzanti, vini bianchi e rossi, caffè.
menù diversificati
- Coloro che segnaleranno in fase di iscrizione intolleranze alimentari o il menù vegetariano, potranno scegliere durante i pasti le pietanze proposte dalla cucina in alternativa al menù classico;
- Disponibili in alternativa pasta in bianco o al pomodoro e insalata.